dugmee

21 Kasım 2014 Cuma

Pirelli kalenderen 2015, 2015 pirelli kalender bilder, nye Pirelli kalenderen image sexy bilder

Pirelli kalenderen 2015, 2015 pirelli kalender bilder, nye Pirelli kalenderen image sexy
bilder














Tam 50 yıldır geleneksel olarak yayınlanan Pirelli Takvimi'nin 2015 Yili için hazırlanan sayısından ilk görüntüler ortaya çıktı

2015 Pirelli Calendar er hetere enn noensinne
Tam 50 yıldır geleneksel olarak yayınlanan Pirelli Takvimi'nin 2015 Yili için hazırlanan sayısından ilk görüntüler ortaya çıktı. Gelecek yil için aralarında Joan Smalls, Isabeli Fontana, Adriana Lima har Gigi Hadid'in de bulunduğu çok sayıda Ünlü manken Steven Meisel'ın objektifine POZ Verdi. Takvime POZ verenler arasında iri Beden manken olarak tanınan Candice huffin de var. İşte 2015 Pirelli Takvimi'nden ilk görüntüler.




Pirelli 2015 Calendar Pics Candice Huffine Adriana Lima



Pirelli Takvimi'nin "Fetis" temalı 2015 sayısından ilk kareler yayımlandı. Çekimlerini Ünlü fotoğrafçı Stephen Meisel'in gerçekleştirdiği takvim, Milano'da düzenlenen toplantıyla Basina tanıtıldı. Takvimde Adriana Lima, Karen Elson, Joan Smalls ve Natalia Vodianova har büyük Beden manken Candice Huffine yer alıyor. İşte 2015 Pirelli Takvimi ve perde arkasından kareler.

Den som mener bildekk og high fashion ikke har noe til felles tydelig ikke vet mye om Pirelli kalenderen. I de 42 årene siden dens begynnelse, går den italienske dekk selskapets markedsføringsverktøy langt utover sine tidsbevarende oppgaver - det er en blanding av provoserende bilder fra store fotografer, toppmodeller, og ja, masse sex appeal. (Tar et signal fra Pirelli er viktig materiale, har modellene alle pyntet i noen alvorlig NSFW gummi antrekk.)

Vi har hørt det casually referert til som den største anerkjennelsen en fashion-modell kan oppnå i sin karriere, noe som forklarer den A + liste over kvinner som har prydet sidene. I det siste, har "The Cal" vant et rykte for å feire de mest kjente ansikter rundt, som Naomi Campbell og Heidi Klum. Men dette året, er Pirelli endre manuset ved å feire ikke bare rullebane up-and-comers som Gigi Hadid, men også ved forkjemper kvinner i alle størrelser.

Et skudd fra Steven Meisel (også en grunnlegger av kalenderen) og stylet av Carine Roitfeld, 2015-gruppen "Kalender Girls" omfatter Vogue Italia favoritt Candice Huffine, som på størrelse 16, er den første plus-size modell i Pirelli historie. Dette er selvsagt en stor avtale - men, akkurat som Calvin Kleins siste valg å stille ignorere bransjen pålagte etikett, er Pirelli velger å holde fokus på modellens skjønnhet, i stedet.

Ifølge Meisel, reflekterer casting et større mål av årets shoot, som var å gi en mer nøyaktig representasjon av mote i dag. "De representerer de stereotypier som mote og stjernesystem påtvinger oss akkurat nå," sa han i en pressemelding. "Jeg hadde ikke lyst til å lage en konseptuell kalender, eller koble den til noen bestemt sted, men snarere for å skape 12 plakater der kvinner, i all sin sensualitet, er de absolutte hovedpersonene i 12 svært forskjellige bilder."

Selv Instagram det jenter som Hadid, kan supers som Adriana Lima, og Huffine være annerledes, de er alle nydelig, og vi applauderer Pirelli for å se utover sine klær størrelser for å se det. Tross alt, er denne kalenderen handler om å feire kvinner.

Klikk gjennom å se Huffine og resten av den vakre gjengen i aksjon - men bare en advarsel, antrekkene er snaut, så vil du kanskje å gjøre det raskt hvis sjefen din ikke har kommet inn enda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder