dugmee

20 Eylül 2014 Cumartesi

dolce gabbana 2014 2015 sonbahar kış elbise modelleri



dolce gabbana 2014 2015 sonbahar kış elbise modelleri

Dolce gabbana İtalyanın belkide en meşhur ve bayanların sevdiği markalardan bir tanesi. Bizlerde bu bağlamda galerimize 2014 2015 sonbahar kış sezonu Dolce & Gabbana  bayan elbise etek modellerini ve kombinlerini ekliyoruz. Markanın kurucuları olan Domenico Dolce ve Stefano Gabbana’nın imzalarını taşıyan koleksiyon birçok tarzı bir arada bulunduruyor. Örneğin 2014 kışında çiçekli desenli kışlık kaban modellerinden daha sade ve desenli dolce gabbana modellerine kadar geniş bir yelpazesi var.
Marka bu kadar tanınmış ve kaliteli elbiseler sununca dolce gabbananın defilesindeki elbiselerde ve bunları taşıyan mankenlerde özel oluyor. defiledeki mankenler arasında Monica Bellucci, Bianca Balti, Andreea Diaconu ve Kate King gibi dünyaca ünlü isimlerde yer almakta.
Sadece Avrupa da değil Amerika Afrika gibi tüm dünya kıtalarında haklı bir üne sahip olan dolce gabbana günlük klasik elbiselerin yanı sıra davetlere ve özel günlere has harika kombinlerde sunuyor bize. eğer sizlerde rahatlığı ve kaliteyi bir arada yaşamak ve dolce gabbana farkını hissetmek istiyorsanızmağazalara uğramanız gerekli. dolce gabbananın resmi web sitesindende en son güncel elbise modellerini takip etmeniz mümkün.
Son olarak dolce'nin sonbahar kis sezonunu değerlendirmemiz gerekirse koyu renklerin çiçeklerin ve her tarzdan bayana hitap edecek çok çeşitte tasarımın kullanıldığı bir koleksiyon olduğunu belirtebiliriz.











































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder